С аромат на книги: Първите книжни свещи в България

“С аромат на книги” (With Scent of Books) е първият български магазин за книжни свещи, които са отлична придобивка за най-верните почитатели на литературата. Те носят уханието на любим книжен герой, ръчно направени са от палмов восък, който е безвреден за здравето и околната среда и се изработват индивидуално за всеки.

“С аромат на книги” се държат изключително професионално, отзивчиви са и осведомяват клиента за всеки детайл относно поръчката му. За мен цената е напълно подходяща, тъй като изработката определено е качествена.

Разглеждала съм книжните свещи, които се предлагат в чужбина и тъй като не бях особено запозната, се поинтересувах каква е разликата между материала, който повечето чуждестранни производители използват (соев восък) и този, който се предлага при нас (палмов восък). Оказа се, че палмовият восък е дори по-добър и екологичен, което смятам за предимство.

Свещите на “С аромат на книги” ухаят наистина прекрасно и се предлагат в два варианта (свещи без кристален ефект и свещи с кристален ефект). Размерите биват три вида – 106 мл, 130 мл, 212 мл.

Момичето, което ги произвежда, непрекъснато обновява асортимента си и едновременно с това изпълнява и индивидуални поръчки. Опаковани са много сладко и ароматите определено се усещат, когато свещта бъде запалена (или просто капачето е премахнато).

Идеята е изключително креативна и нова за българския пазар. Оценявам я високо, тъй като съм страстен читател и обожавам да притежавам всякакви книжни артикули, свързани с героите от книгите, които са оставили отпечатък в сърцето ми.

Всяка свещ е според точните характеристики на книжния персонаж, който сте си поръчали, като някои са и с брокат. Тези, които аз притежавам, са с уханието на:

 * Рисанд – океански бриз, цитрус

 * Фейра – любов, жасмин, цитрус

 * Мор – канела, цитрус

* Тамлин – люляк, кедър, жасмин, горски плодове, бор, ванилия

* Джонатан Моргенстърн – кедър, лавандула, поротокал

Ако сте фенове на “Игра на тронове”, горещо препоръчвам да си вземете свещта на дом Старк. Влюбена съм в аромата й.

Манон и Селена от “Стъкленият трон” също ухаят страхотно и скоро смятам да ги прибавя към библиотеката ми.


Оставям линк към профилите на “С аромат на книги” в социалните мрежи, където бихте могли да намерите повече информация за артикулите им, ако желаете:

https://www.facebook.com/saromatnaknigi/

https://www.instagram.com/withscentofbooks/

 

Благодаря Ви за гласа!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Копирането не е разрешено!