С аромат на книги: Първите книжни свещи в България

“С аромат на книги” е официалната страница на първите български свещи, които са предназначени за истинските почитатели на литературата. Те носят уханието на любим книжен герой, ръчно направени са от чист стеарин, който е безвреден за здравето и околната среда и се изработват индивидуално за всеки.

“С аромат на книги” се държат изключително професионално, отзивчиви са и осведомяват клиента за всеки детайл относно поръчката му. Цената е напълно подходяща, тъй като изработката определено е качествена. Разглеждала съм книжните свещи, които се предлагат в чужбина и се поинтересувах, каква е разликата между материала, който те използват (соев восък) и този, който се предлага при нас (чист стеарин). Оказа се, че стеаринът е дори по-добър и екологичен, което смятам за още едно предимство.

Свещите ухаят невероятно, предлагат се в различни размери и момичето, което ги произвежда, непрекъснато обновява асортимента си. Опаковани са много сладко и ароматите определено се усещат, когато свещта бъде запалена (или просто капачето е премахнато). Всяка свещ е според точните характеристики на книжния персонаж, който сте си поръчали, като някои са и с брокат. Тези, които аз притежавам, са с уханието на:

 * Рисанд – океански бриз, цитрус

 * Фейра – любов, жасмин, цитрус

 * Мор – канела, цитрус

* Тамлин – люляк, кедър, жасмин, горски плодове, бор, ванилия

Идеята е изключително креативна и съм на мнение, че всеки читател би оценил възможността да притежава свещ на герой, който обожава, като се пренесе чрез опияняващите аромати в неговия свят.

Ако имате интерес, повече информация за артикулите на “С аромат на книги” можете да откриете тук:

https://www.facebook.com/saromatnaknigi/

https://www.instagram.com/withscentofbooks/

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Копирането не е разрешено!