Сара Маас и Кийра Кас ще участват в “Егмонт на живо”

sarah1Сара Маас е американска писателка на бестселъри във фентъзи жанра. Започва да пише едва на шестнадесет години. Публикува първите глави на дебютния си роман от едноименната поредица „Стъкленият трон“ в „FanFiction.Net“, където те придобиват изключителна популярност. След като завършва магистърската си степен, талантливата авторка се впуска в дълго приключение, имащо за цел да открие издател, който да представи един напълно нов свят на читателите. През 2012г.  първата книга от историята, която донася невероятна популярност на създателката си, се превръща в реалност и завладява книжния пазар.

  tumblr_nw1tj99xlw1u0w14jo1_500

През 2015г. е издадена и първата част „Двор от бодли и рози“ от поредицата „Съд от тръни и рози“, която отново покорява сърцата на почитателите на жанра.

images

Произведенията на писателката са преведени на над 20 езика и са издадени в 15 страни по света.


cassКийра Кас е американска писателка на бестселъри в жанра чиклит фентъзи и любовен роман.

Първият ѝ роман „The Siren” (Сирената), написан след местна трагедия през 2007 г., когато тя е бременна със сина си. Публикува я самостоятелно през 2009 г., но има слаб интерес.

Големият ѝ успех идва с дистопичния фентъзи роман „Изборът” от едноименната поредица. Той става международен бестселър и я прави известна.

fotorcreated2

Освен другите части от поредицата – „Елитът”, „Единствената” и „Наследницата”, тя пише и няколко новели, които развиват сюжета в различни направления и герои.

Произведенията на писателката често са в списъците на бестселърите. Те са преведени на 32 езика и са издадени в над 4 милиона екземпляра по света.


Издателство “Егмонт” обявиха, че тази година няма да присъстват на традиционния зимен панаир на книгата. За да се реваншират на своите читатели, те организират вълнуващото събитие “Егмонт на живо”, което ще продължи от 8 до 11 декември 2016г. и ще се състои в зала 4 на НДК.

Феновете на издателството ще получат възможността да се срещнат с невероятните писателки Сара Дж. Маас и Кийра Кас чрез видео чатове, ще могат да участват в много игри и едновременно с това да получат награди.

Новината беше съобщена в live video на страницата на издателство “Егмонт” във facebook. Подробностите около събитието предстоят.

Благодаря Ви за гласа!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Копирането не е разрешено!