Епилог

Епилог

 До: Quill@Scar.com

От: Kilter@Scar.com

Ще те чакам в двора на фабриката след пет дни. В полунощ. Не закъснявай, задник.

 


* Файл за изтегляне на цялата книга (не може да се използва за търговска цел и моля да не бъде разпространяван във фейсбук групи и каквито и да били други сайтове за споделяне на книги): https://ndox.abv.bg/download?id=da02cfaa7a

 

Благодаря Ви за гласа!

You may also like...

6 Responses

 1. Венета Иванова says:

  Страхотен превод! Продължавай по същия начин да ни радваш. Ще се радвам ако продължиш с поредицата.За твоето лично творчество ще се изразя така: Имаш въображение, идеи различни, успяваш да ги съчетаеш по начин интересен за всеки, който се е докоснал до това, което твориш. Успех за напред!

  • Monika Alexandrova says:

   Благодаря за милите думи! 🙂
   За съжаление, на този етап нямам планове да продължа да се занимавам с фен преводи, тъй като не разполагам с необходимото време. 🙂

   • Венета Иванова says:

    Чета и съм се потопила в света на твойте измислени герой, докоснала съм се до творчеството на много автори. Това което правиш е как да се изразя…не искам историята да звучи клиширано, но е различно и увлекателно. Не е стандартната сладникава история…. пожелавам ти искрено, да продължиш да се занимаваш с писане ….

    • Monika Alexandrova says:

     Много благодаря! Коментарът ти усмихна деня ми! 🙂

 2. Vs_koleva says:

  Уникална книга!Уникален превод!Едно голямо благодаря!Толкова ми хареса,че още съм в света на Белязаните.Наистина бих се радвала да прочета и другите истории,к радос ще следя блога!Надявам се да видим и другите истории на бял свят.Имаш талант да пишеш и превеждаш!Отново адмирации!

  • Monika Alexandrova says:

   Много благодаря за милите думи! Радвам се, че книгата ти е харесала!
   Трогната съм! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Копирането не е разрешено!