Двадесет и девета глава

Двадесет и девета глава

Бален   

Облегнах се срещу стената на мръсната хотелска стая със скръстени ръце, докато наблюдавах Дани да седи на леглото и да разговаря с Делара и Джедрик. След като разузнахме района, мисията ни беше ясна. Е, толкова ясна, колкото можеше да бъде с шибания Килтър, дърпащ конците.

Дани се засмя на нещо, което Джедрик каза.

Обичах всичко в нея. Непринудените й движения. Блясъкът в очите й, когато се смееше. Начинът, по който носът й се свиваше, когато беше вбесена. Но както се появяваше, така бързо можеше да изчезне. Не таеше яд, защото умееше да прощава.

Изпитваше трудност да се обвърже. Разбирах страха й от това да се сближи с някого твърде много. По дяволите, майка й бе умряла, а баща й се беше застрелял в главата. Въпреки че се бореше за нас, усещах колебанията й, намека за ужас, тежащ и на двама ни.

Никога нямаше да я оставя, поне не доброволно, а ако съдбата решеше да напусна тази земя, тя щеше да бъде достатъчно силна, за да се справи сама. Не приличаше на баща си. Господи, бе преживяла мъченията и удавянето. Може би не го виждаше, но тя беше дяволски силна.

Въздъхнах, когато завъртях златните ленти около китките си. Остра болка прониза гърдите ми при мисълта за Дани в прегръдките на друг мъж, след като си тръгнех.

– Равносилно на ад. – Промърморих.

– Бален? – Попита Дани, приближавайки се към мен и взимайки ръцете ми в своите.

Нищо особено, просто си мислех за теб и друг мъж.

– Имаш нужда от сън. – Казах с твърде много сила в гласа. Стиснах ръката й и целунах носа й, който вече се сбърчваше.

Бях прецакан и напрегнат от това чакане и неизвестност къде, по дяволите, беше Килтър и какво правеше. Мъжът блокираше Дани от ума си; тя опита няколко пъти да го достигне, но без резултат. Или беше мъртъв, или я отхвърляше.

Успя да се свърже с Райкър, ала той не ни предостави нова информация.

Дани се наведе към мен, тялото й закриваше гледката на останалите, плъзна ръка по гърдите ми, спусна я към дънките ми и тогава… Мамка му. Ръката й се плъзна под колана и с върховете на пръстите си докосна главата на члена ми.

– Искам те, Бален. – Прошепна с най – привлекателния, дрезгав глас, който някога бях чувал.

Замръзнах, неспособен да се движа, когато ръката й се обви около члена ми.

– Господи. – Нямаше нищо по – хубаво от мацка, която обичах, молеща ме да я чукам. Това беше най – горещото нещо.

Киър, който бе на телефона и разговаряше с Анстис, ме погледна. Намръщи се и се обърна. Подсмихнах се.

Дани дръпна ръката си от дънките ми и тръгна към съседната стая. Спря, погледна ме през рамо и пъхна в устата си пръста, който до преди секунди бе върху пениса ми. Господи.

Изръмжах, когато Дани изчезна.

– Момичето ти се нуждае от теб. – Каза Киър. – Ако Анстис беше тук, щях да изритам задниците ви на всички навън.       

Кимнах.

– Събуди ни след два часа.

Отидох в другата стая и заключих вратата.

Дани стоеше до ръба на леглото, ръката й почиваше върху бедрото.

– Обичам тялото ти, скъпа. – Притежаваше твърдост, така че можех да я сграбча и да я задържа, без да имам усещането, че ще се счупи, докато я чукам. – И смятам да го имам.

Нямах търпение да проникна в нея. Бяхме твърде заети да бягаме от всичките тези глупости, а всичко, което исках, бе да изуча всеки инч от нея с езика си през следващия месец. За съжаление, не разполагахме с такъв. Не знаех дори дали имахме и ден.

Тя се приближи с бавни, съблазнителни стъпки, издърпа блузата през главата си и я хвърли на пода. Очите ми се приковаха в гърдите й, обгърнати от червен, дантелен сутиен с черно топче в центъра. Да откъсна нещото със зъбите си ми звучеше като чудесна идея.

Изглежда все пак нямаше да получа този шанс, тъй като Дани го разкопча и той падна на земята. Очите ми се плъзнаха по пода, където лежеше сутиенът, а после нагоре към корема и гърдите й.

Господи. Членът ми опъна дънките.

Губех контрол. Гледката на натежалите й зърна, готови да ги вкуся, накара сърцето ми да забие бясно. Борех се с необходимостта да я сграбча, да притисна лицето й към матрака и да я чукам до несвяст.

Пристъпих напред, за да изпълня плана си, но тя бавно поклати глава.

– Не още.

Ухилих се.

– Опитваш се да промениш правилата ли, малка моя?

Сви рамене и се усмихна.

– Може би. – Разкопча дънките си, пъхна ръката си под бельото и се докосна.

Мамка му. Почти свърших.

– Не можеш да правиш нещо подобно и да очакваш просто да си стоя тук. – Направих още една крачка към нея. Тя се отдръпна, ала ръката й все още бе под дънките й и сега виждах движенията й.

– Толкова съм мокра за теб, Бален.

Изстенах и се хвърлих към нея. Тя беше готова и отскочи встрани. Измъкна ръката си от бикините и вдигна двата си пръста, блестящи от влагата й.

– Скъпа. – Изръмжах.

Тя погали устните си, плъзна езика си отвън и се облиза. Можех да се закълна, че получавах мини-оргазъм, защото всичко в мен се стегна. Опитвах се да се въздържа, ала Дани усърдно се стараеше да разруши целия ми самоконтрол.

– Не ми понася добре, когато ме дразнят.

– Не съм си и помисляла друго. – Въртеше дупето си, докато се измъкваше от дънките, смъквайки и червените бикини с тях.

Поставих ръка върху члена си, докато се взирах в нея; галех се, за да намеря начин да се освободя от болката. Но в секундата, в която се докоснах, изстенах и отидох да я взема.

Тя изкрещя, единият й крак все още бе в дънките, докато се опитваше да се втурне веднага. Щеше да падне на пода, ако ръката ми не се беше обвила около талията й и не я бях прегърнал. Озовахме се толкова близо, че дупето й се притисна в члена ми.

– Приключи ли със забавленията? – Уверих се, че няма да се измъкне, затягайки хватката.

Вместо да ми отговори, тя отново се докосна между краката, играейки със себе си. Главата й се отпусна на гърдите ми, стенеше и краката й се разтрепериха.

– Няма начин. – Хванах китката й и дръпнах ръката й, избутах я до леглото, докато коленете й не опряха в него. – Искаш да играем? Тогава ще играя. Наведи се.

Тя трепна, както и членът ми.

– Бален?

Бутнах я на матрака, оставяйки ръката си върху кръста й.

– Знам, че ти харесва така. Ти сама си ми го казвала. Притеснява те единствено да лежиш по гръб.

– Е…

Плеснах дупето й.

– Бален, спри.

– Трябва да се отпуснеш. Моите пръсти могат да свършат много по – добра работа от твоите. Единственото, което е необходимо да направиш, е да попиташ. – Поддържах натиска върху гърба й, докато другата ми ръка сваляше дънките ми, плъзнах ги от задника си и пенисът ми се освободи. Никога не се бе чувствал толкова шибано добре.

– Бален, не съм сигурна… – Плеснах я отново, малко по – силно, но само за да привлека вниманието й. Изстена. Стон, от който кръвта от всяка част от тялото ми се вля в члена ми.

– Смятам да те чукам, малка моя. И ще бъде силно. Съгласна ли си?

Кимна, бузата й се притискаше в матрака и можех да видя желанието, плуващо в очите й. Прокарах пръсти надолу по гърба й, хванах члена си, плъзнах го по влагата й и нагоре по цепката на дупето й.

Тя се напрегна за секунда, докато си играех около дупето й, знаейки, че беше несигурна дали възнамерявах да я чукам отзад, или не.

– Не и този път. – Натиснах тясната дупка. – Но скоро ще го направим. И Дани… – Наведох се над нея и целунах врата й. – Ще боли, а ти ще заобичаш всяка секунда.

 Притиснах бедрата си силно в нейните и тя се изви, избутвайки ме обратно.

 – Би ли спрял да си играеш наоколо, като пъхнеш красивия си член в мен?

Подсмихнах се и това всъщност беше първият път, в който се смеех по средата на секс. По дяволите, обичах тази жена. Очите ми се плъзнаха по златните ленти и замръзнах. Вероятно бе почувствала внезапното ми напрягане, защото наклони глава, за да ме погледне.

Взе ръката ми, лежаща на матрака. Съедини пръстите си с моите и ме стисна. И двамата знаехме какво щеше да се случи. Бяхме се изправили срещу него. Бяхме бягали от него. Бяхме се борили заедно.

Помолих я да се бори. Да се бори с какво? Златните ленти бяха моя затвор.

Нежният й шепот проникна в мен и не бе това, което очаквах.

– Скъпи. Членът ти. Веднага.

Чувайки тези думи, загубих целия си контрол. Притиснах върха си към мокрия й вход, сграбчих бедрата й и с един силен тласък потънах дълбоко. Тя изкрещя, тялото й се напрегна и ръката й се свърза с моята, обвивайки я.

Знаех, че пръстите ми насиняваха бедрата й, но не можех да се сдържа. Прониквах в нея, опиянявайки се от звука на дупето й, блъскащо се в таза ми отново и отново. Тя стенеше и се притискаше в мен. Потънах по – дълбоко. Пуснах едното й бедро и плъзнах ръката си под нея, за да намеря клитора й.

Засмях се, когато дъхът й стана накъсан и започна да стене.

– Не още. – Играех си с нея, напред-назад, докато продължавах да я изпълвам. Леглото скърцаше от яростните ми тласъци. – Чакай ме. – Изръмжах.

Не че щеше да ми отнеме много време.

– Бален. – Извика. – Моля те. Сега.

Трябваше да я накарам да чака. Исках да го направя, но се предавах и…

 – Сега. Мамка му, сега.

Изпъшках и членът ми експлодира.

Мускулите й се напрегнаха, обвивайки се около мен, тъй като и двамата свършихме. Изви гръб и с юмруци издърпа чаршафите. Завъртях бедрата си, придържайки дупето й плътно до мен.

Наведох се и сграбчих косата й, дръпнах главата й назад, така че да достигна устата й. Целунах я бавно и настойчиво, взимайки това, което ми даваше – всичко от нея.

И все пак, не можех да я имам цялата, нали?

Грубо се отдръпнах назад и пенисът ми се измъкна от топлата влага. Погледнах се. Мамка му. Без презерватив. Господи.

Никога не го бях правил без кондом. Въпреки че бяхме Белязани, можехме да забременим жена, човешка или не.

Тя се обърна по гръб и по изражението й се досетих, че знаеше какво си мислех. Протегна ръка и се усмихна. Обвих ръце около нея и я целунах по главата. По дяволите, ако забременееше и аз не бях тук… нямаше да бъде особено готино.

– Ще бъде подарък, Бален. – Дани опря дупето си в мен и чух въздишката й, когато погалих корема й.

По дяволите, моето момиче току-що ми бе прочело мислите.

Благодаря Ви за гласа!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Копирането не е разрешено!